Pel·lícula: ‘Salvación’ de Denise Castro

Catalunya // 2016// Catalellà // 95 min

La Cris, una nena de 13 anys, ingressa en un hospital per ser operada a cor obert. Allà coneix en Víctor, un noi de la seva edat que diu que és un vampir i que li proposa un altre tipus de salvació per al seu cor: la immortalitat. La Cris haurà de lluitar contra la por, els metges, contra la seva mare però també contra la seva malaltia… i haurà de prendre una decisió per a la resta de la seva vida. La directora catalana Denise Castro ha tirat endavant el seu debut a la gran pantalla amb el suport de l’ESCAC i ha aconseguit un film de vampirs intimista i valent.

Pel·lícula presentada per la directora

Curt: ‘L’encenedor quàntic’ de Pau Escribano

Catalunya // 2015// Català // 5 min

L_encenedor_qu_ntic_C-724754884-largeUna parella és a un bar. Quan ell torna del lavabo li diu que no és ell, que ve del futur, i li demana que faci una cosa que ella no hauria pensat mai que hauria de fer.

Curt presentat pel director

 

 

Nota de la l’organització:

Segons la promagració anunciada l’any passat aquest dilluns 20 de febrer s’havia de projectar el film Pàtria del director Joan Frank Charansonnet. Degut a que el film es troba encara en fase de postproducció no és possible la seva exhibició amb caràcter comercial. Des del Sant Cugat Fantàstic continuarem atents a la progressió d’aquesta pel·lícula amb l’objectiu d’organitzar un nou passi en un futur proper.