Pel·lícula

I am your father de Toni Bestard i Marcos Cabotá

Espanya // 2015// Espanyol // 81 min

L’actor que va interpretar Darth Vader a la primera part de La guerra de les galàxies no va arribar a mostrar el seu rostre. L’única vegada que podria haver-ho fet, un altre actor va ocupar el seu lloc, i la vida de David Prowse es va veure trastocada. Trenta anys més tard, un jove director descobreix per què els productors van prendre aquella decisió i ret a Prowse l’homenatge que es mereix.

Curt

Carnevale d’Adrià Guxens

CLUnbZBWoAAzpRsCatalunya // 2015// Català // 7 min

Tots portem màscares invisibles rere les quals amaguem trets de la nostra personalitat  Ella, però, en porta una de ben visible i no se la treu mai. Què hi ha darrere la màscara? Què passaria si, encara que sigui un moment, se la treu?

Curt presentat pel director