Ja tenim la programació completa del cicle de cine fantàstic. Els Dilluns Fantàstics no s’aturen i continuaran fins el mes de juliol. A continuació podeu consultar la programació completa que com veureu combina terror, ciència ficció i fins i tot animació… Cine fantàstic per a tots els gustos!

20 de Març

Pel·lícula – Autómata de Gabe Ibáñez (España, 2014) Durada: 110 minuts. Idioma: Anglès

Mentre investiga un cas en aparença rutinari, un agent d’assegurances d’una companyia de robòtica descobreix quelcom que podria tenir conseqüències decisives per al futur de la humanitat. Antonio Banderas produeix i protagonitza aquest thriller futurista, que especula sobre el que passaria si la intel·ligència artificial superés la humana.

Curt – Into the Mud 

24 d’Abril

Pel·lícula – The Wailing de Na Hong-jin – (Corea del Sud, 2016). Durada: 157 minuts. Idioma: coreà

Un poble es desperta al matí sota una pluja torrencial i amb un crim brutal. Un inspector de policia ha d’investigar el que ha passat, mentre els rumors apunten cap a un foraster de comportament estrany i de qui se sospita que té relació amb la màgia negra. El director Na Hong-jin se submergeix en un thriller agrest que es precipita cap a mons sobrenaturals.

Curt – Una Historia de Violencia

15 de Maig

Pel·lícula – Odd Thomas d’Stephen Sommers (Estats Units, 2013) Durada: 97 minuts. Idioma: Anglès

En Thomas no pretén canviar el món però ajuda al cap de la policia local a resoldre crims, servint-se dels seus poders: té la capacitat de veure i parlar amb els fantasmes i fins i tot amb els esperits malignes que es delecten amb el dolor dels altres. En Thomas es comença a alarmar quan veu a centenars d’aquests esperits voleiant al voltant d’un foraster.

Curt – Jules D.

19 de Juny

Song of the sea de Tomm Moore (Irlanda, 2015). Durada: 93 minuts. Idioma: Anglès

En Ben i la Saoirse viuen en un far, a la part més alta d’una petita illa, amb el seu pare, que per protegir-los dels perills de la mar els envia a viure amb la seva àvia a la ciutat. Allà en Ben descobreix que la seva germana petita és una Selkie, una fada de la mar, una nena foca que amb la seva cançó pot alliberar els éssers màgics de l’encanteri que va fer la Bruixa dels mussols.

 Curt – Les bessones del carrer Ponent

17 de Juliol

Howl de Paul Hyett  (Regne Unit, 2015) Durada: 89 minuts. Idioma: Anglès

En plena nit els frens d’emergència d’un tren s’activen a meitat d’una zona boscosa. Sense saber què passa, el maquinista descobreix que han atropellat un cérvol. Però el maquinista desapareix sobtadament sense deixar rastre i els passatgers comencen a impacientar –se fins que proposen abandonar el comboi i caminar fins a la pròxima estació. Mentrestant una estranya criatura sorgeix del no-res i els obliga a retrocedir… I a tornar al tren.

Curt – La Cena