Ja hi tornem a ser! Comença una nova temporada del Cicle de Cinema Fantàstic i ho fem el dilluns 23 a les 20h als Cines Cinesa Sant Cugat amb una pel·lícula molt necessària tenint en compte els moment que vivim. Humor i autoparòdia! Això és el que planteja Capa caída, un film de superherois atípic on es fa evident que posant-se una capa no se solucionen tots els problemes. L’any 2013 aquest film va guanyar el premi Noves Visions del Festival de Sitges i el recuperem per començar amb bon humor un cicle que arribarà fins el mes de febrer del 2018. Estigueu atent a la cartellera!

Sinopsi

El gran superheroi espanyol Magno va desaparèixer de la vida pública després de veure’s implicat en un escàndol d’abús a menors. Han passat vint anys d’aquell fet i un documentalista segueix la pista de l’heroi caigut en desgràcia per fer una pel·lícula sobre ell. Junts intentaran netejar el nom de Magno i assenyalar als que van conspirar en contra seu, però durant el procés sorgirà una amenaça molt més gran…