Horaris

Sembla que va ser ahir que començàvem a portar pel·lícules i curts i ja iniciem la 3a edició del Festival de Cinema Fantàstic i de Terror de Sant Cugat. En aquesta nova edició portem a les pantalles de Cinesa cintes de tots els racons del món. Fins a 11 països diferents estan presents a la programació començant pel més proper, Catalunya, i passant per la Xina, el Japó els Estats Units o Canadà per posar només alguns exemples.

 

Sense renunciar al terror i la sang i fetge que ens defineix i tant ens agrada, a l’edició d’enguany li hem volgut donar un caràcter més “familiar” ja que un dels leit motivs del festival és l’animació. Si repasseu bé la programació hi trobareu no només curts i pel·lícules d’animació sinó també alguns films per a què petits i grans puguin gaudir junts del cinema fantàstic a Sant Cugat a preus molt populars.
I no us penseu que ens oblidem de la televisió… Tindrem unes quantes activitats complementàries que abordaran des de les sèries més mítiques d’animació que han passat per la petita pantalla, fins a la moda que no para de créixer d’universos cinematogràfics relacionats amb superherois.
I també hi haurà zombies, literatura, activitats infantils i un munt de propostes dins i fora la pantalla per gaudir de quatre dies de cine… quatre dies FANTÀSTICS!
Us esperem als Cinemes Cinesa i a l’entorn del Teatre-Auditori!
JR Armadàs i Marc Carreté – Directors del Sant Cugat Fantàstic