22:00

Behind /2016/Espanya/ 15 min/ Director: Ángel Gómez

Arianne, una mare divorciada, obsessionada amb la idea que el seu nadó caigui en mans del seu exmarit, coneix la Leonor durant un aniversari infantil i li diu que està veient a un home d’aspecte terrorífic enganxat a l’esquena. En tornar a casa viurà una nit d’autèntic malson…

Curtmetratge presentat pel director

 

Awaiting /2015/Regne Unit/1h 35min/Director: Mark Murphy

Producció: GSP Studios, Green Screen Productions, Solar Productions

Repartiment: Tony Curran, Diana Vickers, Rupert Hill

En Morris és un solitari amb tendències psicòtiques que veurà com la seva vida canvia quan la seva filla Lauren rescata una de les seves víctimes. En Jake, un ordinari home de negocis, aviat s’adona que està atrapat i la seva presència a casa poc a poc revela misteris inesperats del passat.