Aquest 18 de desembre a les 20h fem un canvi en la programació del cicle de cine Fantàstic a Sant Cugat. La pel·lícula anunciada és Drácula de Denise Castro però el film es troba encara en fase de postproducció i, per tant, no està en condicions ser projectat (encara). Però no patiu… Si volíeu mal rotllo el tindreu garantit amb The Void, un llargmetratge que després de passar pels festivals de gènere fantàstic més importants del món, s’estrena aquest desembre per posar “color” al Nadal. El film, a més, suposo l’estrena en la distribució de Segarra Films un nou agent en la promoció del gènere que esperem que ens doni més títols com aquest.

Sinopsi

Un policia trasllada a un home ferit a un petit hospital, i la violència no triga a aparèixer. Els pocs metges i pacients que hi ha es veuen envoltats per uns encaputxats i amenaçats per una estranya criatura que creix dins de l’hospital…