Atenció fans del gènere fantàstic! Arriba la 5a edició del Cicle de Cinema Fantàstic. Els Dilluns Fantàstics tornen i ho fa amb una gran varietat de propostes. Aquí teniu la programació de març a juny. Recordem que totes les pel·lícules es projecten a les 20h als Cinemes Cinesa Sant Cugat en Versó Original Subtitulada en català o castellà.

Dilluns 19 de març – Segon Origen de Bigas Luna i Carles Porta

Catalunya, 2015 (105 min) Idioma: Català

Tota la humanitat s’ha esvaït. Els únics supervivents són l’Alba, de 20 anys i en Dídac, de 10 que viuen en un món completament arrasat. Per sobreviure en aquest planeta en ruïnes hauran de començar de nou. Junts hauran de reconstruir no només les seves vides, sinó també les de tota la humanitat. Celebrem l’any Pedrolo al cine amb la seva obra més internacional.

Dilluns 30 d’abril – Your Name de Makoto Shinkai

Japó, 2016, (105 min) Idioma: Japonès

Taki i Mitsuha descobreixen un dia que durant mentre dormen seus cossos s’intercanvien, i comencen a comunicar-se per mitjà de notes i els seus telèfons mòbils. A mesura que aconsegueixen superar de manera maldestra un repte darrere l’altre, es va creant entre els dos un vincle que poc a poc es converteix en alguna cosa més… El fenomen més bèstia de l’animació japonesa de la dècada i un èxit total públic arreu del món.

Dilluns 28 de maig – Turbo Kid d’A. Whissell, F. Simard i Y. Whissell

Canadà, 2015, (90 min) Idioma: Anglès

En un futur post-apocalíptic, l’aigua és un bé molt preuat i arreu del món només hi ha una llei, la del més fort. Kid és un jove que s’ha criat sol en un món dur i cruel, gràcies a l’ajuda de còmic retro i altres objectes del passats que s’han convertit en la seva obsessió. Amb ajuda de companys que anirà trobant al llarg del seu camí haurà de lluitar contra Zeus i el seu grup de salvatges que s’han autoproclamat els caps de tot el territori. Una cinta de ciència ficció amb pinzellades còmiques per gaudir com un nen de la nostàlgia vuitantera.

Dilluns 25 de juny – La autopsia de Jane Doe d’André Øvredal

Regne Unit, 2016, (98 min) Idioma: Anglès

El propietari d’una funerària d’una petita localitat i el seu fill, que treballa amb ell, reben un dia el cadàver de la víctima d’un misteriós crim: una bella jove que no té cap causa aparent de mort. Tots dos intentaran desvetllar els intrigants motius de la mort de la jove. El cos mort i nu de la jove els anirà donant pistes a mesura que la pel·lícula ens condueix a un crescendo de mal rotllo. Un dels millors films de terror de la temporada passada aclamat per crítica i públic.