Per primera vegada, a Sant Cugat, arriben els ZOMBIES ESPORTIUS!

Coincidint amb el Festival de Cinema Fantàstic de Sant Cugatl’Ajuntament, mitjançant l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom (OMET), organitza pel divendres 15 de juny, quatre activitats al voltant de la temàtica ZOMBIE. Aquestes quatre activitats són obertes a tothom però cal inscripció prèvia.

Apunteu-vos ja en aquest enllaç!!

 

Zant Medir i Zanta Eulàlia tornen a la vida!!

L’any 303, durant el domini de l’emperador romà Dioclecià va haver-hi una ferotge persecució dels cristians que habitaven la vall de Gausac i les rodalies de Barcino. Entre d’altres es van produir els martiris de Sant Medir i Santa Eulàlia, patrons de Sant Cugat i Barcelona respectivament. 1715 anys més tard, l’any 2018, una empresa constructora d’un ric empresari de Madrid ha estat fent pràctiques il·legals de fracking al Vallès Occidental i el Barcelonès. El moviment de terres ha vingut acompanyat del vessament d’agents químics que han provocat un desagradable efecte secundari. L’experiment ha sortit malament… La reacció dels líquids químics amb diverses fosses comunes de l’època romana han provocat un aixecament dels morts vivents a la zona de Torre Negre. Encapçalats per Zant Medir i Zanta Eulàlia, una horda de zombies s’acosta a Sant Cugat i són agressius. Per sort, un equip de científics de la UPC i el Sincrotró ALBA han aconseguit un antídot que garanteix la immunitat de la infecció que propaguen els zombies. Els ingredients, però, no estan a l’abast de tothom. Per elaborar la fórmula definitiva caldrà trobar tots els elements del beuratge, barrejar-los i finalment beure’s l’antídot.

Preu:
5 € per participant.
Amb el pagament de la inscripció s’inclou:
– Participació en les 4 activitats que s’organitzen:
• Maquillatge Zombie
     • Orientació Zombie
     • Survival Zombie
     • Cinema a la fresca

– Assegurança per a tots els participants.
– La inscripció inclou una entrada gratuïta per a anar a qualsevol pel·lícula del Festival Sant Cugat Fantàstic.

Forma d’inscripció:
Per tal de fer la inscripció a la Zombie Adventure haureu de seguir els següents passos:
1- formalitzar la inscripció via on-line (INSCRIPCIÓ ON-LINE)
2- Fer el pagament dels 5 € via on-line (a continuació de la inscripció us demanaran realitzar el pagament).
3. Aportar la següent documentació el dia de l’activitat:
A) DNI de la persona inscrita.
B) En el cas dels menors d’edat, autorització representació legal (permís adult)
(cliqueu damunt de la paraula AUTORITZACIÓ)

Com funciona la Zombie Adventure?

Una de les activitats és el MAQUILLATGE ZOMBIE:
– Al Parc Ramon Barnils de 19 a 22:30 h
– Aprofitant la celebració del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Cugat, s’organitza aquesta activitat de maquillatge on diferents professionals maquillaran als assistents com autèntics ZOMBIES.
– El nombre màxim de participants serà de 300.
– L’activitat està pensada per a totes les edats.

Una altra de les activitats serà l’ORIENTACIÓ ZOMBIE:
– Aquesta cursa es farà de 21 a 23 h al Parc Ramón Barnils.
– No hi ha límit de participants
– Per a totes les edats

Es tracta d’una activitat d’orientació on mitjançant d’un plànol, els participants hauran de localitzar fites i tornar al punt central, tot intentant no ser agafats pels ZOMBIES que estaran per la zona.

Dinàmica de l’activitat:

Dins dels límits del Parc Ramon Barnils hi haurà uns ZOMBIES passejnat i buscant a les seves víctimes. Els participants s’equiparan amb 2 cintes de vida a la cintura que els ZOMBIES intentaran agafar.
Des de l’organització facilitarà als participants un plànol i se’ls indicarà 3 fites que hauran de localitzar. Un cop trobades hauran de tornar al punt d’inici. Una vegada completades, se’ls donarà l’oportunitat de localtzar 3 fites més.
Tot això ho hauran de fer tenint molta cura i precaució de no ser agafats pels ZOMBIES que intentaran agafar les cintes de vida que els participants tindran a la cintura. Si a algú li treuen les dues cintes, el seu comptador de fites s’aturarà.
L’objectiu serà aconseguir localitzar el major número e fites, en grups de tres, abans que siguin eliminats.

Una altra serà la SUPERVIVAL ZOMBIE:
– Al Parc de l’Arboretum de 21 a 23 h
– Sense límit de participants
– A partir de 12 anys

S’organitzarà un circuit circular on els participants s’aniran trobant diferents obstacles que hauran d’anar superant, i un grapat de ZOMBIES que els hi ho dificultaran.

Dinàmica de l’activitat:
La dinàmica principal és que als corredors se’ls farà entrega d’un cinturó amb 3 o 4 cintes penjades que significaran la vida de cada participant. Durant el recorregut de la cursa s’aniran trobant dos tipus de reptes: Un, no deixar-se agafar pels ZOMBIESque intentaran robar les cintes de vida, i l’altre, anar superant tots els obstacles hi haurà pel camí i que seran: El pas pels pneumàtics, el pas per la teranyina, superar obstacles de palets, reptar pel terra amb i sense fang, passar per contenidors d’aigua, superar obstacles de bales de palla, passar pel laberint de tanques, lliscar per la rampa d’aigua i passar per la zona d’escuma.

L’objectiu principal dels corredors serà aconseguir sobreviure, és a dir, arribar a la línia d’arribada amb alguna cinta de vida i per tant, no ser infectat pels ZOMBIES. El temps que faci cada corredor no importarà.

Fi de festa amb CINEMA A LA FRESCA

– Pel·lícula: FRAMED (pel·lícula recomenada per a majors de 18 anys)
– A l’escola de Música Victòria dels Àngels a les 23:00 h