Han passat molts mesos des de juny de 2018 i cadascun d’ells els hem aprofitat per preparar el que serà un dels grans esdeveniments del 2019: la 5a edició del Sant Cugat Fantàstic. És molt aviat encara per revelar les moltes sorpreses que us presentarem en aquesta edició tan especial però el que ja podem fer públic són les dates de la festa.

Com podeu veure hi ha algunes novetats destacades.  La primera és que el festival s’avança al mes de maig. El motiu són les imminents obres que s’han de fer a l’espai dels Cinemes per encabir-hi la Sala Polivalent. Segons el calendari polític, aquestes obres està previst que s’iniciïn el mateix mes de maig de 2019 fet que ens condiciona les dates si volem tenir un festival que sigui veritablement fantàstic.

La segona de les novetats és que l’espai no només no canvia sinó que millora. Després de 4 anys col·laborant amb Cinesa, en aquesta edició hem arribat a un nou acord amb Picking, la nova empresa responsables del Cinemes Sant Cugat. Fruit d’aquest conveni, canviarem la sala de les projeccions de la 2 a la 3 (amb una pantalla més gran i amb més butaques) i incorporarem el nou bar dels Cinemes Sant Cugat com un dels espais de referència del festival guanyant en proximitat i en comoditat pels espectadors.

Estigueu atens a les xarxes i a les notícies perquè ben aviat us informarem de les primeres pel·lícules i curts confirmats, la nova imatge del festival i els eixos temàtics que centraran la que serà l’edició més especial del Sant Cugat Fantàstic. Salut i cine i … QUE LA FORÇA US ACOMPANYI!