Jurat

Jurat fantàstic edició 2018

Marc Martínez Jordán
Nascut al Maresme, va estudiar cinema a l’ESCAC. Ha dirigit els curtmetratges Timothy i Caradecaballo recollint reconeixements tan prestigiosos com el Premi Brigadoon Paul Naschy o Cine 365 al Festival de Sitges. Fa dos anys va rodar a Sant Cugat Framed, la seva òpera prima que enguany veurem al Sant Cugat Fantàstic en exclusiva.

 

Àlex Maruny
Nascut a Barcelona, és un dels actors catalans més prolífics dels noranta. Des que va començar a actuar l’any 2010 ha participat en deu pel·lícules d’entre les quals destaquen Tres metros sobre el cielo, Promoción fantasma, Barcelona nit d’hivern i, més recentment, Framed. A la televisió l’hem vist en sèries d’èxit com Polseres vermelles, Cites, El Barco o Benvinguts a la família.

 

Karen Madrid
Llicenciada en Comunicació Audiovisual, exerceix de periodista a Ràdio Sabadell des del 2007. Des de fa dos anys, dirigeix i presenta el programa del gènere fantàstic Quimèric, el qual s’emet en diferents emissores de La Xarxa. També forma part de l’organització del Festival de Cinema de Terror de Sabadell des de fa dues edicions.

 

 

Premi de la crítica

Igual que en l’anterior edició, el Sant Cugat Fantàstic atorgarà un premi que decideixen els professionals de la informació cinèfila. El Premi de la Crítica es lliura en col·laboració amb l’Associació Blogos de Oro i comptarà amb les aportacions d’El cinèfilCine de Patio, L’escriba i Cinema Fantàstic. El portaveu del grup de crítics serà Javier Gutiérrez, Coordinador dels Blogos de Oro.