Jurat

Jurat fantàstic edició 2019

José Miguel Rodríguez
Llicenciat en Història, especialitzat en cinema, és responsable del web Dioses y monstruos i col·laborador habitual a diversos mitjans com Scifiworld, Ceremonia Sangrienta Fanzine, Klowns asesinos… Ha estat editor de Tyrannosaurus Books i actualment fa tasques com a editor i consultor freelance.

 

Sergi Vizcaino
És director de cinema, dramaturg, dissenyador de videojocs i ha impartit classes de cinema i comunicació a Primerframe, ESCAC, ESERP Fundació Universitària i Blanquerna entre d’altres. Ha produït i dirigit dues sèries per a La Xarxa i Televisió de Catalunya entre 2008 i 2009. També ha dirigit el film XP3D i curts com Tight, Palomitas, Mala suerte o El último.

 

Rafa Dengrà
Realitzador de curtmetratges autodidacte que combina la passió pel cinema amb la feina d’escriptor, muntador, director de fotografia i actor. Té la seva pròpia productora, SoulPsychoKiller, i és un refernt en el món del curtmetratge fantàstic i de terror en aquest país amb peces com Brutal Relax, Alastor o la recent Justicia Justiciera 3. També és el director del Festival Fantosfreak de la veïna Cerdanyola.

Premi de la crítica

Igual que en l’anterior edició, el Sant Cugat Fantàstic atorgarà un premi que decideixen els professionals de la informació cinèfila. El Premi de la Crítica es lliura en col·laboració amb l’Associació Blogos de Oro i comptarà amb les aportacions d’El cinèfilCine de Patio, L’escriba i Un hombre sin piedad. El portaveu del grup de crítics serà Javier Gutiérrez, Coordinador dels Blogos de Oro.