Horaris

Aquest 2019 celebrem una efemèride de les ja comencen a fer il·lusió. La 5a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic i de Terror de Sant Cugat. El que va començar com una episodi pilot amb La Nit del Terror en plena Festa Major del 2014, ha crescut amb bona salut i ja podem dir, sense por a equivocar-nos, que és una activitat consolidada a la ciutat i al circuit festivaler català.
Enguany, per celebrar tot això, hem introduït alguns canvis significatius al festival. El primer és passar les projeccions de pel·lícules i curts a la sala gran dels Cinemes Sant Cugat. Més butaques, més pantalla i amb servei de bar a dins i a fora el cinema.

La segona gran novetat és el cinema a la fresca. Les nits de divendres i dissabte instal·lem una pantalla gegant fora els cinemes on gaudir del millor de les cinc edicions de Sant Cugat Fantàstic en una retrospectiva única!

I, novetats a part, tenim una secció oficial més potent que mai. Ni més ni menys que la meitat de les pel·lícules son inèdites a Catalunya. Una oportunitat única per gaudir d’un allau de premieres que col·loquen el Sant Cugat Fantàstic com un punt de referència imprescindible pels amants del gènere. Us esperem del 2 al 5 de maig als Cinemes Sant Cugat…
SERÀ FANTÀSTIC!

JR Armadàs i Marc Carreté
Directors del Sant Cugat Fantàstic

Els horaris de les projeccions els trobareu en aquests enllaços 

Dijous 2   –   Divendres 3   –   Dissabte 4   –   Diumenge 5