Horaris

Aquest 2018 celebrem ja la 4a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic i de Terror de Sant Cugat. Ja fa cinc anys que vam plantar la llavor del festival amb La Nit del Terror en plena Festa Major i els fruits que hem recollit no són pocs.

Enguany estem molt contents de fer no un sinó dos grans passos endavant al certamen. El primer és sumar l’esport a la festa. Amb la Sant Cugat Fantàstic Zombi Adventure fem pujar de nivell la tradicional Zercavila Zombi i la convertim en una activitat esportiva i lúdica apta per a tots els (valents) membres de la família que s’atreveixin a tastar-la. Una enginyosa i mortal manera de contribuir al nomenanent de Sant Cugat com a Ciutat Europea de l’Esport 2018.

La segona gran novetat és el cinema a la fresca. Per primer cop projectarem a l’aire lliure (i de franc) una pel·lícula que, a més, està rodada a la ciutat. I, deixant de banda les novetats, el que no afluixa és la programació. Aquest any tenim 15 pel·lícules i 16 curtmetratges d’arreu del món i de tots els subgèneres del cinema fantàstic. Doctors bojos, assassins despietats, criatures sobrenaturals, vampirs, dimonis, follets… En resum, tots els ingredient per passar quatre dies de cine FANTÀSTICS!
Us esperem del 14 al 17 de juny als Cinemes Cinesa i a l’entorn del Teatre-Auditori!

JR Armadàs i Marc Carreté
Directors del Sant Cugat Fantàstic

Els horaris de les projeccions els trobareu en aquests enllaços 

Dijous 14   –   Divendres 15   –   Dissabte 16   –   Diumenge 17